Υπηρεσίες

Η DGL Electronics με έδρα το Περιστέρι ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό γιατί προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής προτείνοντας ποιοτικά προϊόντα ικανοποιώντας κάθε σας ανάγκη σε ταμειακά συστήματα, ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΘΗΝΑ και επαγγελματικό εξοπλισμό είτε έχετε επιχείρηση στο Περιστέρι είτε στην Αθήνα:

  • Ταμειακές μηχανές Αθήνα Περιστέρι
  • Ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων
  • Καταμετρητές χρημάτων, κερμάτων
  • Ζυγαριές επαγγελματικές ηλεκτρονικές
  • Φορολογικοί μηχανισμοί, ταμειακά συστήματα pos Περιστέρι, εμπορική διαχείριση
  • Φωτοτυπικά μηχανήματα φωτοαντιγραφικά
  • Μηχανές γραφείου, αριθμομηχανές
  • Θήκες χαρτονομισμάτων
  • Αναλώσιμα Ανταλλακτικά Ταμειακών Μηχανών
  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ/SERVICE ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Συχνές Ερωτήσεις

Αξίζει να αγοράσω μεταχειρισμένη ταμειακή μηχανή Περιστέρι Αθήνα;

Βάσει νέου νόμου δεν επιτρέπεται η μεταπώληση μεταχειρισμένης ταμειακής μηχανής.

Τί να προσέξω κατά την επιλογή μιας ταμειακής μηχανής;

Θα πρέπει να προσέξετε η επιλογή σας να μην έχετε σαν κριτήριο τον εκτιμώμενο τζίρο της επιχείρησής σας αλλά την προβλεπόμενη ημερήσια χρήση της.

Σε τι διαφέρει μια ακριβή ταμειακή μηχανή από μία φθηνή;

Κατά κύριο λόγο οι διαφορές στην τιμή των ταμειακών μηχανών σχετίζεται τα υλικά κατασκευής τους.

Ποιά ταμειακή με εξυπηρετεί για εξωτερική χρήση;

Θα πρέπει να εστιάσετε στο εάν έχει την έγκριση φορητής ταμειακής μηχανής, να έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, το μέγεθος, το βάρος, τη στεγανότητα και την ταχύτητα της ταμειακής μηχανής Περιστέρι.

Ποιές θεωρούνται ποιοτικά καλύτερες ταμειακές;

Οι εταιρείες που παράγουν συγχρονες ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΘΗΝΑ με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία με φθηνές τιμές ειναι κατα γενικής ομολογία η Datecs (π.χ Datecs CTR 220 / Datecs 410), Sarema (π.χ Sarema XS / Sarema mini), επίσης και η αξεπέραστη DCR. Απο τα πρώτα σε πωλήσεις μοντέλα ταμειακών ειναι DPS S-710 Plus, οπως και Datecs ctr100.

Πλήθος επώνυμων εταιρειών μας εμπιστεύονται καθημερινά για τον εξοπλισμό τους σε ταμειακές, ηλεκτρονικές ζυγαριές, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, ανιχνευτές γνησιότητατας χρημάτων, καταμετρητές και θήκες χαρτονομισμάτων. Θα χαρούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη άμεσα και αξιόπιστα..χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Ταμειακές Μηχανές DATECS

Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης DGL Electronics

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ταμειακές μηχανές DATECS pocket, ctr100, ctr150, ctr210, ctr220, ctr222, ctr410 και wp500 για κάθε χρήση (φορητές ταμειακές μηχανές για υπαίθριο εμπόριο, λαϊκές αγορές, eshop και καταστήματα σε διάφορα μεγέθη). Όλα τα μοντέλα είναι ετοιμοπαράδοτα.

Η ταμειακή μηχανή Datecs χρειάζεται να είναι συνδέδεμένη online μέσω καλωδίου Ethernet ή ασύρματα με WiFi (Pocket) για την σωστή αποστολή δεδομένων στην ΑΑΔΕ-my data. Επειδή είναι διαδικτυακές δέχονται απομακρυσμένη διαχείρηση για προγραμματισμό σε ότι αλλαγή χρειαστεί.

Η συνεργασία με DGL Electronics θα σας διώξει το άγχος όχι μόνο στην επιλογή αγοράς επώνυμης και αξιόπιστης ταμειακής σε καλή φθηνή τιμή αλλά και στην μετά εξυπηρέτηση με άμεση επικοινωνία και εξουσιοδοτημένο service.

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Pocket DATECS

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΘΗΝΑ

ctr150 DATECS


ctr220 DATECS


ctr222 DATECS


wp500 DATECS

Επικοινωνία